Η επιχείρησή μας

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1954 στη Σιάτιστα, νομού Κοζάνης και μέχρι σήμερα παράγει χειροποίητες ξύλινες επιφάνειες, ξύλινα έπιπλα και κουφώματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

 

Ιστορία

Σε έναν τόπο με βαθιά παράδοση, τη Σιάτιστα, το ξυλουργείο του Τσιάρτα Νικόλαου δραστηριοποιείται στον τομέα του ξύλου με σεβασμό και συνέπεια. Οι τεχνικές έχουν περάσει από γενιά σε γενιά ώστε να διατηρηθεί η αυθεντικότητα των παραδοσιακών ταβανιών, δαπέδων και επίπλων. Και αυτή η εξειδίκευση είναι που έχει οδηγήσει στην συνεργασία με πελάτες που επιζητούν την κομψότητα μέσα από τις κλασσικές γραμμές των χειροποίητων προϊόντων της.

Εκκλησίες και μονές σε όλη την Ελλάδα έχουν δείξει την εμπιστοσύνη τους στις υπηρεσίες και τα προϊόντα της επιχείρησης. Εξέχουσας σημασίας είναι και η άριστη συνεργασία της  με την Ι.Μονή Δοχειαρίου στο Άγιο Όρος, την Ι.Μ. Αγίου Παύλου Αγίου Όρους (μετόχι Θρακομακεδόνων) και την Ι.Μ. Αγάθωνος Φωκίδος. 

Ενώ ξεχωριστές είναι και οι συνεργασίες μας με επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, το οινοπιοείο ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ στο Αμύνταιο, ξενώνες,ξενοδοχεία και καταλύματα.

 

Συνεχής Ανανέωση

Μετά από χρόνια εμπειρίας, η επιχείρηση είναι σε θέση να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να προσαρμόζει την παραγωγή στις σύγχρονες ανάγκες. Έτσι, με ποιοτικά υλικά, τον κατάλληλο εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία εγγυάται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Με την παράλληλη καθοδήγηση έμπειρων αρχιτεκτόνων μπορούν να δοθούν ολοκληρωμένες λύσεις για την διακόσμηση επαγγελματικών χώρων και κατοικιών. Νεοκλασσικές και παραδοσιακές κατοικίες, καθώς και αναπαλαιωμένα αρχοντικά μας έχουν εμπιστευτεί μέσα στην πολύχρονη πορεία μας.

 

Προϊόντα

Όποιο κι αν είναι το στυλ σας, κλασσικό ή μοντέρνο, η επιχείρηση tsiARTas παρέχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων για να καλύψει κάθε ανάγκη.

• Ξύλινα παραδοσιακά ταβάνια ( μακεδονικά, με χειροποίητες ροζέτες, ξυλόγλυπτα για ναούς κ.α. )

• Ξύλινα πατώματα (παρκέ, πλωτά και laminate)

• Σκάλες (κυκλικές, σπειροειδείς, ίσιες, καραβόσκαλες σε διάφορους συνδυασμούς υλικών)

• Ξύλινα εξωτερικά κουφώματα ( παραδοσιακά και γερμανικά)

• Εσωτερικές πόρτες (μασίφ, παντογράφου, θωρακισμένες κ.α.)

• Παραδοσιακές ξύλινες κατασκευές (παραδοσιακές μεσάντρες, μεντέρια )

• Κουζίνες ( μασίφ, ημιμασίφ, βακελίτικα κ.α. )

• Ξύλινα έπιπλα ( ντουλάπες, συνθέσεις γραφείου, παιδικά δωμάτια)

• Ειδικές κατασκευές